Afbeelding
Foto: PR

"Moon spark" en "Boys named Sue" dit weekend in 't Kont van het Paard

Actueel 211 keer gelezen

Brielle - Na "Ladiesnight" zal zangeres "Moon spark" de avond afsluiten. "Moon spark" komt uit de omgeving van Barneveld. Ze speelt voornamelijk (rock)covers, ook zal zij verzoeknummers spelen. Het optreden is aansluitend aan de ladiesnight en zal omstreeks 22.30 uur starten.

Op zondagmiddag is het weer tijd voor de "Boys Named Sue", deze band zal weer een ode brengen aan "Johnny Cash". Boys named Sue is dé Johnny Cash tributeband. Everybody loves Cash. Jong en oud zingen de liedjes van Cash mee. Met hun energie en enthousiasme maken de 5 ras-muzikanten van ieder optreden één groot feest. De band speelt overal: cafés, festivals, theaters, bruiloften en partijen.

Boys named Sue speelt de liedjes van Cash niet klakkeloos na. Johnny Cash is uniek, bijzonder en niet te imiteren. De energie, opwinding, rebellie en ontroering die Cash opriep, die kun je terugvinden bij een Boys named Sue optreden.

Deze mannen, die allang geen boys meer zijn, weten waar ze mee bezig zijn. Ze bestaan sinds 2001 en zijn daarmee de langstlopende tributeband voor Johnny Cash. Ze laten alle facetten van Johnny Cash horen: de country-Cash, de rockende Cash, de Gospel-Cash en de American Recordings-Cash. Herleef de bepalende rock, gospel en country van onze gezamenlijke held.

Want: everybody loves Cash. Dit optreden start om 15.00 uur en de deuren gaan om 14.00 uur open en is gratis toegankelijk

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant