Afbeelding
Foto: John Biert

Meet & Greet Business Zomerborrel in Geuzenstaete

Actueel 214 keer gelezen

Brielle - In Business center Geuzenstaete werd afgelopen donderdag weer een gezellige borrel gehouden. Het thema van deze Zomerborrel was 'Laat zien wie je bent'. Zichtbaar ondernemen dus door nieuwe contacten te ontmoeten en de band met bestaande relaties te versterken. Onder het genot van een exclusief hapje en een drankje konden de gasten verder werken aan hun naamsbekendheid en zichtbaarheid. Kortom, een unieke gelegenheid om je netwerk uit te breiden!

Ook was het op deze dag precies 17 jaar geleden dat het Business center Geuzenstaete werd opgericht. Bovendien hadden ze voor deze speciale netwerkbijeenkomst ook een zogenaamd Kennisplein ingericht, waar de gastbedrijven zichzelf konden promoten met een stand.

Een bijzonder moment was de overhandiging van een cheque van € 900,- aan de stichting Hartekind. Op 20 april jl. was de opening van de kunsttentoonstelling van Elma van 't Hof in Business center Geuzenstaete. Tijdens deze vernissage was er ook een verloting van twee van Elma's kunstwerken. Elma had twee beschilderde houten kamerschermen hiervoor ter beschikking gesteld. De opbrengst van de verloting is naar Stichting Hartekind (www.hartekind.nl) gegaan, het goede doel dat Elma zelf heeft uitgekozen.

Fotografie: John Biert

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant