Afbeelding
Foto: pr

"Rachel Laven" uit Texas vrijdag live in Brielle

Actueel 463 keer gelezen

Brielle - Op vrijdagavond 10 augustus zal omstreeks 22.30 uur het optreden van Rachel Laven beginnen in 't Kont van het Paard. Rachel Laven werd geboren in San Antonio, Texas. Ze begon te zingen met de coverband van haar ouders, de Easy Street Band en op vijfjarige leeftijd begon ze ook met pianolessen. Ze trad op voor wie dan ook.

Rachel begon al op jonge leeftijd met gitaarspelen en schreef liedjes met onderwerpen variërend van oorlog tot feeën. Ze schreef over wat ze op dat moment op tv en films zag. Rachel Laven is een jonge singer-songwriter met een oude ziel. Hoewel ze in haar jeugd jong is, staat deze inheemse Texaanse bekend om haar zachte stem en haar oprechte, volwassen songwriting. Rachel heeft één soloalbum uitgebracht en drie livealbums met haar familieband, de Lavens, met wie ze de 'artiest van het jaar' van de Texas-muziekcoalitie heeft gewonnen en de 'beste vrouwelijke zanger van San Antonio'. Ze heeft nationaal en internationaal op festivals, huisconcerten, theaters en kleine zalen. Haar muzikale uitvoeringen, zoals haar acteerstijl, zijn beschreven als eerlijk, natuurlijk en soulvol. Rachel zal deze zomer een nieuw soloalbum uitbrengen getiteld Love & Luccheses; een cd met twaalf nummers die de laatste vier jaar van haar liefdesleven bevat. Vergis je niet; dit album gaat echter verder dan romantiek en liefdesverdriet.

Op zondagmiddag is het weer tijd om de hersens te laten werken met de "Quiz op Zondagmiddag" deze quiz start om 15.00 en duurt tot 17.00. Beide activiteiten zijn beide gratis toegankelijk.

Zet ook zondag 19 augustus in je agenda dan zal om 15.00 uur een van de beste Rolling Stones Tribute bands van Nederland op het podium van 't Kont van het Paard staan.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant