Afbeelding
Foto: pr

Kom ook golfen op Bruisend Brielle

Actueel 219 keer gelezen

Brielle - Golf is een fantastisch spel voor jong en oud. Op de gezellige, gastvrije golfbaan van Golfclub Kleiburg in Brielle bent u altijd van harte welkom! Spelplezier en verenigingsleven staan bij hen centraal.

U kunt dit zelf beleven, want Golfclub Kleiburg is ook aanwezig tijdens Bruisend Brielle. Een balletje slaan in de slagkooi behoort tot de mogelijkheden en voor de kinderen is er een kinderen circuit waar kinderen kennis kunnen maken met deze mooie sport.

Golfclub Kleiburg is in 1974 opgericht en staat sinds 2017 in de top 50 van beste golfbanen in Nederland. Met 750 leden is Golfclub Kleiburg een belangrijk onderdeel van het sport- en verenigingsleven op Voorne-Putten.

Golfclub Kleiburg, gevestigd aan de Krabbeweg 9 te Brielle, heeft naast de 18 holes golfbaan, alle oefenfaciliteiten in huis om je passie voor golf bij te brengen. Golfprofessionals leren u het spel en na afloop hoort een hapje en een drankje in het restaurant er natuurlijk bij. Kom op 25 augustus ervaren wat golf inhoudt en wordt net zo enthousiast als zij.

U bent tijdens Bruisend Brielle ook van harte welkom aan de Turkade!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant