Rond 16.00 uur is er een prijsuitreiking op de Markt
Rond 16.00 uur is er een prijsuitreiking op de Markt Foto: pr

Oldtimer vrienden Brielle aanwezig op Bruisend Brielle

Actueel 343 keer gelezen

Brielle - Ook dit jaar zijn er op zaterdag 25 augustus weer een groot aantal mooie oude voertuigen te bezichtigen tijdens Bruisend Brielle. Liefhebbers van klassieke auto's kunnen hun hart ophalen daar het echt om unieke exemplaren gaat. Er zal weer genoeg moois te zien zijn.

De oudste auto is van het bouwjaar 1912 is ons verteld. De enthousiaste eigenaren vertellen u graag alles over hun trots. Natuurlijk zijn er ook prijzen te winnen voor de mooiste Oldtimer. Rond 16.00 uur is er een prijsuitreiking op de Markt. 

Bruisend Brielle, een mix van oud en nieuw, kunst en cultuur, sport en spel. Er zijn diverse presentaties door meerdere verenigingen en stichtingen. Ook is er een duurzame en een streekproductenmarkt, is er een grote Kunstmarkt en niet te vergeten zijn er de havenactiviteiten met historische schepen, maritieme ambachten en een snuffelmarkt waar u de leukste artikelen kunt vinden.

Bruisend Brielle,voor iedereen is er wel iets interessants te zien en te beleven, dus noteer 25 augustus in uw agenda zodat u dit niet vergeet.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant