Van houten speelgoed en vilten handpoppen voor de kleintjes tot siervoorwerpen, schalen, kaarsen, tassen of sjaals voor de volwassenen
Van houten speelgoed en vilten handpoppen voor de kleintjes tot siervoorwerpen, schalen, kaarsen, tassen of sjaals voor de volwassenen

Cadeaus voor iedereen in de Wereldwinkel in Brielle

Actueel 227 keer gelezen

Brielle - Afgelopen zondag is de Sint weer gearriveerd in zonnig Brielle. In het Sinterklaashuis heeft hij ook dit jaar voor een paar weken een fijn onderdak gevonden. Hij zal daar heel wat kinderen ontvangen die nieuwsgierig zijn waar Sint alle cadeautjes verzamelt. Maar dan moet hij wél eerst op pad om cadeautjes in te slaan. En het liefst doet hij dat natuurlijk dicht bij zijn Sinterklaashuis.

De inkopers van Wereldwinkel Brielle hebben hun best gedaan om zoveel mogelijk originele, duurzame cadeaus uit andere culturen in te kopen. Van houten speelgoed en vilten handpoppen voor de allerjongsten tot siervoorwerpen, schalen, kaarsen, tassen, opbergmanden of sjaals voor de volwassenen. Ook aan kleine cadeautjes voor bijvoorbeeld het sinterklaasspel is gedacht: notitieblokjes, wierook, natuurlijke zeep, fotostandaards of de letters en repen van Tony Chocolonely om maar eens wat te noemen.

Kortom: genoeg redenen voor de Sint om eens te komen neuzen in de Wereldwinkel. Ook op zondag 2 december is de winkel open. Door een cadeau te kopen in de Wereldwinkel slaat hij twee vliegen in één klap: blije gezichten hier en een beter bestaan voor gezinnen daar in landen als Zimbabwe, Nepal of Indonesië. Zo wordt ons sinterklaasfeest ook voor anderen een feest!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant