Jesper Lakerveld (r) startte bij Vierpolders nadat Ricardo Nijsen (m) was afgehaakt in de warming-up. * Archieffoto: Wil van Balen.
Jesper Lakerveld (r) startte bij Vierpolders nadat Ricardo Nijsen (m) was afgehaakt in de warming-up. * Archieffoto: Wil van Balen. Foto: Wil van Balen

Vierpolders haakt af, Zwartewaal blijft bij

Actueel 383 keer gelezen

Oud-Beijerland/Zwartewaal - Vierpolders haakte af uit de kopgroep in de derde klasse D na een 2-1 nederlaag bij OSV Oud-Beijerland. Zwartewaal nestelde zich juist op een gedeelde derde plaats in de vierde klasse H door een 3-0 zege op NTVV.

'De juiste verhoudingen gaan zich nu een beetje aftekenen,' was Vierpolders-trainer Paul Bestebreur reëel in zijn commentaar na afloop op de nederlaag van zijn ploeg.

Strafschop
Voor de gronden waarop in Oud-Beijerland werd besloten om de thuisclub in de slotfase een strafschop te geven had Bestebreur echter geen goed woord over. 'OSV was beter,' aldus Bestebreur. 'Maar je moet scoren om te winnen. Jammer dat ze nu een goal min of meer cadeau kregen door die lullige strafschop.' Jesper Lakerveld scoorde voor Vierpolders de 1-1, die de ploeg lange tijd uitzicht bood op een punt.

Stevig
Zwartewaal bood het stevige spel van NTVV met minstens zo stevige tegenstand het hoofd. Dion van Gilst (01), Mike Timmers (0-2 na een half geraakte kopbal uit een vrije schop van Ferry van der Spuij) en Ferry van der Spuij zorgden voor de goals voor het team van trainer Ron Klein, dat op een kleine terugval kort na de hervatting na, het spel goed in handen hield.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant