Afbeelding

Feeling Good Tour Ger Vos wederom een succes

Actueel 388 keer gelezen

Brielle/Rotterdam - Evenals de vorige edities van de Feeling Good Tour van de Brielse zanger/entertainer Ger Vos was het nieuwe Luxor afgelopen maandag weer tot aan de nok toe gevuld. Maar liefst 1500 mensen, waaronder 600 eenzame ouderen, genoten van een fantastisch concert.

De opzet van Ger is om deze eenzame ouderen gratis de avond van het jaar te bezorgen en dat is mede door de vele sponsoren voor de 7e keer formidabel gelukt. Deze ouderen worden opgehaald door luxe touringcars in de regio en worden verwelkomd In het Luxor met muziek en lekkere hapjes en drankjes. Daarna begint het concert en is iedereen in afwachting van het repertoire wat Ger weer ten gehore gaat brengen. Uiteraard gaat Ger speciaal voor de ouderen terug in de tijd met fantastische herkenbare meezingers. Er waren zelfs mensen die zeiden dat dit het grootste meezing concert van Rotterdam is. Dat is voor Ger natuurlijk een fantastisch compliment. Dit jaar was er de Amerikaanse Discozanger George McCrae die vooral bekend is door zijn wereldwijde nummer 1 hit Rock You Baby uit 1974, wat een van de grootste disco hits was. Samen deden ze ook nog een prachtig duet waarmee ze de mensen van hun stoelen kregen.

Ger werd dit jaar begeleid door een 40 koppig orkest The New Symphonics met dirigent Maurice Luttikhuis, onder andere dirigent van het Metropole Orkest.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant