Jannes wil graag weten wat er allemaal gebeurt.
Jannes wil graag weten wat er allemaal gebeurt. Foto: Dierenbescherming

Eigenzinnige Jannes blijft graag op de hoogte

Actueel 247 keer gelezen

Spijkenisse - Jannes is een zwarte gecastreerde kater van ongeveer acht jaar oud. Deze eigenzinnige kater is op een boot gevonden. Hij is het type dat gráág op de hoogte blijft van alles dat er om zich heen gebeurt. Als een ware inspecteur onderzoekt hij met alle liefde de inhoud van keukenkastjes, controleert hij de tuin op indringers en houdt hij een oogje in het zeil.

Jannes lijkt zich snel te vervelen. Hij vindt zijn speeltje twee minuten fantastisch en kijkt er vervolgens niet naar om. Oké, de volgende dag vindt hij het weer leuk maar de medewerkers van het asiel krijgen wel eens het gevoel dat dit meer is om hen te plezieren.

Geen kleine kinderen
De dierenbescherming zoekt voor deze lieve eigenwijze en eigenzinnige kater een baasje waarbij hij lekker op avontuur kan gaan. Een baasje zonder kleine kinderen want deze vindt Jannes te onvoorspelbaar.

Maak een afspraak
Staat er bij jou een krabpaal klaar voor het raam? Stuur dan een e-mail naar kattenafdeling.spijkenisse@dierenbescherming.nl en vermeld hierin wat informatie over jezelf, woonsituatie, gezinssamenstelling en wensen. Bellen met 088-3437137 mag natuurlijk ook! Wie weet kan Jannes tijd voor je vrij maken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant