De meidenteams van VV Brielle kunnen nog wel wat extra speelsters gebruiken.
De meidenteams van VV Brielle kunnen nog wel wat extra speelsters gebruiken.

Mooie eerste seizoenshelft voor meidenteams Brielle -13

Actueel 386 keer gelezen

Brielle - Voetbalclub Brielle startte het nieuwe jaar met twee nieuw geformeerde teams van meiden onder de dertien jaar. En die stellen zich hierbij even voor aan publiek en achterban. De fanatiekste meiden hebben zich verzameld in team 1. Dit team is heel gemotiveerd om elke wedstrijd te winnen. In Team 2 hebben de meiden bij wie het vooral gaat om het plezier, het samenspel en het enthousiasme elkaar gevonden.

Elke maandag en woensdagavond trainen deze toppers samen om iedere zaterdag in de wedstrijden te knallen. Punt na punt werd er binnen gesleept en dit leverde voor beide teams een mooi tussentijds resultaat voor de winterstop.

Gepromoveerd
Team 1 werd in de competitie eerste en is gepromoveerd. Team 2 eindigde op een verdienstelijke vierde plaats. Afgelopen zaterdag ging de nieuwe competitie van start. De meiden hopen natuurlijk op net zulke mooie resultaten als in de eerste helft van het seizoen.

Plek
Er is in de teams zeker nog plek. Meiden die het leuk vinden om te komen kijken of mee te trainen zijn iedere maandag en woensdag welkom van 19:00 uur tot 20:15 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant