Dina is een beetje onzeker...
Dina is een beetje onzeker... Foto: Dierenbescherming

Onzekere Dina zoekt een nieuw baasje

Actueel 272 keer gelezen

Spijkenisse - Dina is een hele lieve Dog-achtige, ze is 15 maanden jong en is afgestaan vanwege privé omstandigheden. Ze kwam in het asiel met huidproblemen waar ze nu voor behandeld wordt. Ook liep ze niet helemaal lekker en na een röntgenfoto kwam daar uit dat ze heupdysplasie heeft. Dit is aangeboren en geen probleem met uitlaten.

Goed, dat was het stukje medisch. Nu over de dame zelf. Ze is bij de vorige eigenaar veel alleen thuis geweest in de bench. Daardoor kent ze weinig commando's en dit moet nog aangeleerd worden. Andere honden is ze nooit gewend geweest, ze heeft nooit los gelopen en ze vertoont geen agressie aan de lijn en loopt rustig mee. Wel is ze een beetje onzeker bijvoorbeeld bij het wassen; ze staat dan stil maar laat het maar over haar heen komen. Hou je je gezicht bij haar in de buurt, dan krijg je een dikke lebber over je wang. Ze komt volgens de medewerkers van de opvang het beste tot haar recht bij een rustig gezin met iets oudere kinderen. Een kat zou volgens de vorige eigenaar geen probleem zijn.

Interesse?
Mocht je interesse hebben in Dina of in een van de andere honden in het asiel in Spijkenisse, dan kan je een e-mail sturen naar: hondenafdeling.spijkenisse@dierenbescherming.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant