Afbeelding

Vierpolders laat zege met dubbele cijfers liggen

Actueel 358 keer gelezen

Piershil - Vierpolders versloeg Piershil, het lelijke eendje in de derde klasse D met 1-9, maar eigenlijk had de ploeg zich volgens trainer Paul Bestebreur in de dubbele cijfers moeten schieten...

'We hebben nog zoveel kansen om te scoren onbenut gelaten,' aldus een immer kritische Bestebreur. 'We hadden echt in de dubbele cijfers moeten eindigen.'

Eerste helft
Dat gebeurde vooral in de eerste helft, waarin Vierpolders 'slechts' vier keer het net wist te vinden. Douwe Zijlstra (2x), Ruud Hakbijl en aanvalsleider Jesper Lakerveld tekenden voor de goals. In de tweede helft nam Ricardo Nijsen zijn ploeg op sleeptouw. Met de 0-5, 0-8 en 0-9 tekende de routinier voor een zuivere hattrick. Patrick Scheerhoorn en Glenn Stoffers completeerden de score.

Nonchalant
'Dat we dan in de slotfase nog een goal tegen krijgen, mag gewoon niet,' aldus Bestebreur. 'In plaats van jagen op een zege met dubbele cijfers, wordt het zo nonchalant dat Piershil nog kan scoren ook. Dat verdient keeper Jamie de Jong niet. Die kan zich in zo'n wedstrijd alleen maar onderscheiden door de nul te houden. En nu werd hij een beetje in de steek gelaten, vind ik...'