Afbeelding

Zwartewaal voelt zich bestolen na afgekeurde goal

Actueel 233 keer gelezen

Zwartewaal - Zwartewaal kwam afgelopen zaterdag aan de eigen Sluisweg tegen Stellendam niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Trainer Ron Klein voelde zich na afloop bestolen. Een goal van Ramon de la Haye had in zijn ogen nooit mogen worden afgekeurd.

'Ramon scoorde de 1-2,' aldus Klein. 'Maar daar ging een botsing aan vooraf. Twee spelers gingen naar de grond, maar er werd niet gefloten. 'Voordeelregel' denk je dan. Ramon krijgt de bal en scoort. En dan pas wordt er geblazen. Ik was woest.'

Uit zicht
Door het nieuwe puntenverlies raakt de derde plaats p de ranglijst van de vierde klasse H steeds verder uit het zicht voor Zwartewaal. DVV '09 won moeizaam bij hekkensluiter OFB en heeft nu 32 punten, twaalf meer dan Zwartewaal, dat echter nog wel een wedstrijd op de Dirkslanders tegoed heeft.

Moeilijk
'Het wordt moeilijk om ons nog te plaatsen voor de nacompetitie,' aldus Ron Klein. 'Maar er is nog een hele periode te gaan, dus niets is onmogelijk.'

Aansluiter
Michael van Maurik en Jimmy Fenijn poetsten na de afgekeurde aansluiter van De la Haye met hun treffers de 0-2 achterstand weg.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant