De donatie zal goed besteed worden. Foto: Foto-OK.nl
De donatie zal goed besteed worden. Foto: Foto-OK.nl Foto: Foto-Ok.nl

Gulle donatie voor NAH Trefpunt Voorne-Putten

Actueel 239 keer gelezen

Spijkenisse - Tijdens de vrije-inloop in wijkcentrum De Hoek op woensdag 20 februari, ontving het Niet Aangeboren Hersenletsel Trefpunt Voorne -Putten een donatie van €1.000,00 van Stichting Kringloopwinkel Het goede doel.

Marianne Platschore van Stichting Kringloop Het Goede Doel overhandigde de cheque aan Jan Groeneveld van het NAH Trefpunt.

Bijeenkomsten
Het NAH Trefpunt organiseert maandelijks diverse NAH lotgenoten bijeenkomsten, met vrije- inloop op Voorne-Putten. In het dankwoord gaf Groeneveld aan dat deze donatie meer dan welkom is en volledig ten goede zal komen aan de activiteiten welke het trefpunt organiseert tijdens de bijeenkomsten. Deze bijeenkomsten worden door veel NAH lotgenoten bezocht en vinden er veel begrip en steun onder elkaar.

Bekendheid vergroten
Niet aangeboren Hersenletsel is nog steeds een onderkende aandoening, waar nog weinig over bekend is maar welke wel 140.000 mensen in Nederland per jaar treft. Van deze 140.000 komen er jaarlijks 10.000 te overlijden. Het NAH Trefpunt heeft als doel meer bekendheid te geven aan NAH en de lotgenoten uit de anonimiteit en uit hun isolement te halen.

Meer informatie over beide instellingen vind u op: www.nahtrefpuntvoorneputten.nl en www.kringloopwinkelhetgoededoel.nl

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant