Afbeelding
Foto: MdN

Sport- en cultuurhuis DukdalfBRES bestaat 1 jaar!

Actueel 211 keer gelezen

Brielle - Sport- en cultuurhuis DukdalfBRES vierde op 23 februari 2019 haar 1-jarig bestaan. Tijdens een besloten evenement is er stilgestaan bij de successen en ontwikkelingen in het afgelopen jaar. Wethouder Robert van der Kooi was namens het gemeentebestuur aanwezig.

De formule van een zwembad, sporten, bibliotheek, theater, onderwijs, centrum vrijwilligerswerk en speel-o-theek in één gebouw is succesvol gebleken. In een jaar tijd is DukdalfBRES uitgegroeid tot een goed lopende organisatie. ,,Als gemeentebestuur zijn we natuurlijk erg trots op de ontwikkelingen van DukdalfBRES. We hebben met het sport- en cultuurhuis ingezet op iets nieuws. Een innovatief concept waarbij de dienstverlening aan bezoekers een flinke impuls moest krijgen. Dat is gelukt! We hebben een mooi jaar achter de rug en nog veel mooie jaren voor de boeg. Er zit dus nog veel moois aan te komen als het om DukdalfBRES gaat!'', aldus wethouder Robert van der Kooi.

Het sport- en cultuurhuis kent een grote veelzijdigheid. Niet alleen dankzij de verschillende disciplines in het gebouw, maar ook aan de vele inwoners die zich als vrijwilliger inzetten. Deze wederzijdse versterking heeft in het afgelopen jaar voor veel nieuwe ideeën en initiatieven gezorgd. Een kracht waar DukdalfBRES ook in de komende jaren op wil voortborduren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant