Wim Kabouw en Jaap den Ouden van Stichting Vrienden van de Plantage namen de cheque in ontvangst
Wim Kabouw en Jaap den Ouden van Stichting Vrienden van de Plantage namen de cheque in ontvangst

Filmavond Soroptimisten: mooi bedrag belevingstuin De Plantage

Actueel 439 keer gelezen

Hellevoetsluis/Brielle - Vrijdag 8 maart organiseerde Soroptimistclub Voorne-Putten/Rozenburg in het kader van internationale vrouwendag, een filmavond ten bate van Stichting Vrienden van de Plantage in Theater Twee Hondjes te Hellevoetsluis. Daarmee haalde de Soroptimistclub € 1.250,= op voor deze stichting. De Soroptimisten zetten zit tot november in voor deze stichting o.a. met de inmiddels bekende theateravond op 21 november.

De film "Coco Avant Chanel" werd getoond in een bijna uitverkocht Theater Twee Hondjes in Hellevoetsluis. Het was een geslaagde avond en het was leuk te zien dat een groot deel van het gezelschap gehoor had gegeven aan de 'dresstip': zwarte kleding en een parelketting, armband of oorbellen.

Tijdens deze filmavond waren twee afgevaardigden Wim Kabouw en Jaap den Ouden van Stichting Vrienden van de Plantage aanwezig. Na afloop van de film lichtten zij kort iets toe over de belevingstuin. De belevingstuin wordt een plek waar, met name demente, bewoners van De Plantage actief en passief de omgeving kunnen 'beleven'. Zo kunnen ze tuinieren, een wandeling maken, op een bankje zitten en luisteren naar de vogels.

Vervolgens kregen de heren door de presidente van de Soroptimistclub, Veronique Stern, de cheque overhandigd. Zij waren erg blij met deze eerste bijdrage.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant