Afbeelding
Foto: Martin van Gurp

Nieuwe website gelanceerd van Historisch Museum Den Briel

Actueel 352 keer gelezen

Brielle - Afgelopen donderdagmiddag is de nieuwe website gelanceerd van Historisch Museum Den Briel in de raadzaal van het stadhuis op de Mark. In 2016 werd namelijk geconstateerd dat de website van het museum toe was aan een vernieuwing qua vindbaarheid, marketingtool, ontwerp en interactiviteit.

De website van het museum vormt een belangrijk onderdeel van de marketingcommunicatie van het museum. Het gemeentebestuur van Brielle besloot daarom in juli 2017 tot de ontwikkeling van een nieuwe, gastvrije, associatieve, interactieve en tweetalige museumwebsite waarop ook de museumcollectie gemakkelijk te raadplegen is en waarop gegevens snel kunnen worden aangepast.

De nieuwe website moet meer online bezoekers genereren, onder meer door Google Add Words, en zorgen voor meer fysieke bezoekers aan het museum en de vestingstad Brielle. NTK, dat voor veel musea in Nederland actief is, bouwde de nieuwe website in samenwerking met Karen de Moor, projectleider en tevens webmaster van de museumwebsite.

Fotografie: Martin van Gurp

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant