Afbeelding

NL Doet vrijwilligers bij Careyn 't Akcent en Careyn de Plantage

Actueel 307 keer gelezen

Brielle - Het Oranje Fonds organiseerde op 15 en 16 maart 2019, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Op vrijdag heeft een grote groep vrijwilligers zich ingezet bij het voorbereiden van een High Tea voor alle klanten van Careyn 't Akcent en de Plantage. In de loop van de dag werden de klanten opgehaald door de vrijwilligers om een muziekoptreden van de Lighthouse singers bij te wonen en is er heerlijk gesmuld van al het lekkers. Deze dag is ondersteund door vrijwilligers die een kijkje wilden nemen binnen onze organisatie om te zien of zij het vrijwilligerswerk bij hun vinden passen. Na afloop werden de klanten door de vrijwilligers teruggebracht.

Kloppend hart
Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk. Ook laat NLdoet zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

Zij zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers die zich willen inzetten voor bijvoorbeeld creatieve, sport of muziek activiteiten. Dit kan op individuele basis of in een groep.Tevens zijn zij ook op zoek naar vrijwilligers die met de bewoners van de Plantage willen wandelen.

Voor informatie kunt u contact opnemen met:
Careyn 't Akcent
Jacqueline van Barneveld
Tel. 0181-476000 of mobiel 06-53679688

Fotografie: Martin van Gurp

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant