Afbeelding

Ludieke actie voor 1-April vereniging

Actueel 465 keer gelezen

Brielle - De Zwartewaalse onderneemster Wendy Kloos Schrauwen van Liefs & Leed is vrijdag 15 maart een ludieke actie gestart om geld op te halen voor de 1-April vereniging in Brielle. In diverse winkels zal een Brielle Tas worden verkocht waarvan de helft van de opbrengst gedoneerd zal worden aan de 1-April Vereniging.

'Het 1-April feest is een begrip in Brielle en omstreken en altijd tot in de puntjes georganiseerd. Een event als deze brengt meer kosten met zich mee dan veel mensen denken. En daar willen wij graag een steentje aan bijdragen. Het idee is vrij last-minute ontstaan, maar het is geweldig om te zien hoe enthousiast de ondernemers zijn en er alles aan doen om hun bijdrage te kunnen leveren. Wanneer deze actie aanslaat gaan we hier zeker mee door. De nieuwe plannen voor volgend jaar liggen al klaar'.

Middels de speciaal ontworpen Brielle Tas welke gevuld is met leuke kortingsbonnen, acties en cadeautjes van lokale ondernemers hopen ze bij Liefs & Leed een mooi bedrag op te kunnen halen voor de vereniging. Door de toevoegingen van de Brielse ondernemers is het een échte Brielle Tas welke geheel belangeloos door diverse ondernemers verkocht wordt. De prijs van de Brielle Tas is € 10,- waarvan € 5,- aan de 1-April vereniging geschonken zal worden. De actie loopt nog tot en met maandag 1 april en de tas wordt verkocht bij Goed Gestyled, Zwartwit Varia, Roxx Oogzorg en Fletcher Hotel-Restaurant De Zalm.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant