Marvin Godschalk zag niet bij iedereen de vereiste scherpte in de uitwedstrijd bij Forum Sport. (Archieffoto: Wil van Balen).
Marvin Godschalk zag niet bij iedereen de vereiste scherpte in de uitwedstrijd bij Forum Sport. (Archieffoto: Wil van Balen).

Opnieuw onderuit: Forum Sport fortuinlijker dan Brielle

Actueel 268 keer gelezen

Voorburg - In een wedstrijd waarin de wind fatsoenlijk voetbal opnieuw onmogelijk maakte, was thuisclub Forum Sport fortuinlijker dan Brielle: 1-0. Door de nederlaag is Brielle in de derde periode nog steeds zonder punten.

Trainer Stanley Rieborn blijft rustig onder de telkens weer opnieuw teleurstellende resultaten van zijn selectie. 'Je hoopt wekelijks op een ommekeer,' aldus Rieborn. 'Maar voorlopig wil het nog maar niet lukken. We hadden in Voorburg met Stevie Soares en Claudio Santos Silva zeker kansen om te scoren, maar de bal ging er niet in. En dan valt de goal na rust wel aan de andere kant. Joh, het blijft voetbal. Het geluk moet je soms ook een handje helpen. En nu was dat geluk vooral op de hand van Forum Sport.'

Focus
Verdediger Marvin Godschalk had in de wedstrijd bij Forum Sport niet de indruk dat de focus bij iedere Brielle-speler optimaal was. 'Dat is gezien onze grillige resultaten aan de ene kant begrijpelijk,' aldus Godschalk. 'Maar om de boel nu met nog bijna een hele periode te gaan al wat makkelijker op te gaan nemen, brengt ons ook niet de punten die we willen hebben. Geluk kan je ook afdwingen, hè. En dat moeten we zaterdag tegen Meeuwen doen!'

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant