Afbeelding
Foto: M. de Haas

Startersdag Voorne-Putten druk bezocht

Actueel 207 keer gelezen

Spijkenisse - Startende ondernemers, maar ook zij die zich meer wilden verdiepen in alles wat er komt kijken bij een succesvolle onderneming, waren woensdag welkom in de Boekenberg, tijdens de startersdag.

De dag werd georganiseerd door Startersdagen.com, op initiatief van de Rabobank Voorne-Putten/Interpolis en de gemeenten Nissewaard, Westvoorne, Brielle en Hellevoetsluis.

Burgemeester Van Oosten gaf de pre-starters, startup en scale-up ondernemers het advies allen naar Nissewaard en Voorne-Putten te komen. 'Het is de poort naar de natuur, we hebben twee metrolijnen en de snelweg binnen handbereik en bedrijfsruimte is betaalbaar. Kom hier, organiseer je talent op het eiland en laten we het met z'n alleen mooier maken dan het is.'

Gemeenten kunnen de ondernemers faciliteren. Iedere gemeente heeft een accountmanager die vragen kan beantwoorden Volgens wethouder Soeterboek moeten gemeenten ook meer naar buiten gaan en ondernemers bezoeken, waarbij ook aangegeven moet worden welke mogelijkheden er zijn voor deze doelgroep.

Na de opening konden de 112 deelnemers de startersmarkt bezoeken, maar ook een groot aantal seminars en workshops bezoeken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant