Op zondagmiddag 5 mei zal tijdens het bevrijdingsfestival
Op zondagmiddag 5 mei zal tijdens het bevrijdingsfestival "The Auto reverse jazz Orchestra" optreden

Acoustic stage en The Auto Reverse Jazz Orchestra in 't Kont van het Paard

Actueel 232 keer gelezen

Brielle - Op vrijdag 3 mei is het tijd voor de maandelijkse Acoustic stage Kont van het Paard sessions deze keer met: James, Helga Buitelaar, Etan Huijs en Mariëlle Flens, bekend van "The Voice".

Vier verschillende artiesten op 1 avond en de muziek varieert van klein kunst, eigen werk tot de lekkerste (rock)covers. Singer-songwriter Etan Huijs is een muzikant in hart en nieren. Zijn album The Battle Of Everything leverde hem maar liefst 128 optredens op én airplay op Radio 2. Zomer 2018 verscheen zijn nieuwe album The Secret Us. Over de single 'Little Bird': 'Een heel fijn liedje' - Dolf Jansen. 'Heel erg tof' - Annemieke Schollaardt.

Helga Buitelaar is geen onbekende in 't Kont van het Paard ze heeft al een keer opgetreden met de band "De Vliering". De Almeerse Mariëlle Flens die meedeed aan het televisieprogramma The Voice Of Holland (TVOH) zal ook optreden. Tijdens haar tv-optreden was de jonge zangeres een opvallende kandidaat vanwege haar jeugd: zij groeide op zonder haar ouders en dat ging op het scherm gepaard met heftige emoties en een traan hier en daar. Huilen moet ook kunnen, zo vindt de Almeerse. Sinds een paar jaar is ze actief in de muziek. Ze probeert zoveel mogelijk op te treden. De Hellevoeter James zal als host en performer de avond aan elkaar praten.

Op zondagmiddag 5 mei zal tijdens het bevrijdingsfestival "The Auto reverse jazz Orchestra" optreden. Al meer dan 25 jaar spelen zij oude jazz, vooral uit de jaren '20 en '30 van de vorige eeuw. Het repertoire bestaat uit bekende en minder bekende nummers, waarbij ook veel wordt gezongen. En natuurlijk moet er lekker op gedanst kunnen worden...! Subtiele arrangementen en vrije improvisaties wisselen elkaar af, waardoor u verzekerd bent van een leuke afwisselende middag!

Beide optredens zijn vrij toegankelijk, de acoustic stage start omstreeks 22.30 uur en The Auto reverse orchestra start om 15.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant