De producten uit Mexico zien er ook erg vrolijk uit in een tuin of serre
De producten uit Mexico zien er ook erg vrolijk uit in een tuin of serre

De tweede feestweek in Wereldwinkel Brielle

Actueel 338 keer gelezen

Brielle - De enthousiaste vrijwilligers hebben met plezier gewerkt aan de voorbereidingen voor het 20 jarig bestaan. De kop is eraf, de eerste feestweek in de Wereldwinkel is voorbij en gezellig verlopen. Leuk dat veel klanten even de sfeer kwamen proeven!

Uit de kassabonnen met gegevens van de klant wordt op 11 mei een bon getrokken, de gelukkige winnaar wordt benaderd en vervolgens verwend met iets moois uit de winkel.

In de tweede week is het Mexicaanse aardewerk speciaal geprijsd. Er zijn bijen, kikkers, hagedissen en lieveheersbeestjes die buiten aan een bijbehorende tak opgehangen kunnen worden, misschien een mooi cadeau voor een speciale gelegenheid! Kleurrijke overpotten, zonnen, vlinders en andere producten uit Mexico zien er ook erg vrolijk uit in een tuin of serre. Door de verkoop kunnen de maaksters het schoolgeld van hun kinderen betalen.

En om de feestelijkheden voort te zetten kunnen de kinderen, die het leuk vinden om mee te komen, op 15 mei tussen 13.30 en 15.00 uur geschminkt worden.

Bij goed weer staat de deur van het witte pand met de blauwe markies open, kom gezellig binnen kijken tussen 10 en 5 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant