De Ladies Night staat altijd voor vooral veel shoppen en veel foto's maken!
De Ladies Night staat altijd voor vooral veel shoppen en veel foto's maken!

Ladies Night Brielle op avond voor Hemelvaartsdag

Actueel 609 keer gelezen

Brielle - Op woensdag 29 mei, de avond voor Hemelvaartsdag, staat de binnenstad van Brielle helemaal in het teken van de Ladies Night met als thema "Viva Hollandia". Een heerlijke avond vol verwennerijen, aanbiedingen en acties bij alle deelnemende winkeliers.

De VW Photo Booth, Hollandse hapjes en poffertjes ontbreken niet en natuurlijk is er een DJ op het Hollandse plein op de Markt. De avond begint om 17.00 uur en de winkels blijven open tot 22.00 uur. Daarna kun je tot 01.00 uur een kroegentocht houden langs de Brielse horeca.

Tickets
Het entreebewijs voor de Ladies Night bestaat uit een voucher en een polsbandje en kost € 10,00. Op de avond zelf krijg je op vertoon van je polsbandje en voucher de strippenkaart voor de horeca en het leuke "Ladies Night" cadeau. Aan het polsbandje kleven bovendien nog vele andere voorrechten en aanbiedingen. Maar let op, het aantal polsbandjes is wèl beperkt, zorg daarom dat je er op tijd bij bent!

Reserveren kan via Facebook, een ticket kopen kan bij ZwartWit, Katoen & Koffie, The Stone, De Koffie & Thee Heer, Ibiza Brielle en bij Pandora mode & schoenen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant