Afbeelding

JVMachines voorziet in eigen elektriciteitsverbruik

Actueel 388 keer gelezen

Brielle - JVMachines maakte gebruik van de hulp van Stefan Romijn, de klimaatcoach van gemeente Brielle, om het bedrijf te verduurzamen. Stefan is klimaatcoach en helpt bedrijven en organisaties die willen verduurzamen.

"De klimaatcoach hielp ons al met de bouwplannen en hield ons daarna op de hoogte van de ontwikkelingen rondom zonne-energie. Hij dacht mee over het financiële plaatje en het terugverdienmodel. Toen we eenmaal het besluit hadden genomen om zonnepanelen te plaatsen, was dat met alle tips en adviezen snel geregeld.", aldus Jaco Villerius van JVMachines. 

Ook de klimaatcoach inschakelen?

Wilt u ook zonnepanelen plaatsen op uw bedrijfsdak of wilt u andere duurzame maatregelen uitvoeren in uw bedrijf? Of u nu van het aardgas af wil, energie wil besparen, afval wil verminderen of duurzamer omgaan met vervoer: De klimaatcoach van de gemeente Brielle helpt graag. De klimaatcoach denkt mee over duurzame plannen en wensen en ondersteunt de uitvoering daarvan. De hulp van de duurzaamheidscoach is kosteloos voor bedrijven uit Brielle, Hellevoetsluis en Westvoorne. Neem voor meer informatie contact op met Stefan Romijn via telefoonnummer 010-238 28 27 of via mail s.romijn@stimular.nl.  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant