Afbeelding

Brielle Achter de Voordeur op zaterdag 29 juni 2019!

Actueel 291 keer gelezen

Brielle - Noteer alvast in uw agenda: zaterdag 29 juni 2019 organiseert Stichting Kunst & Cultuur Brielle voor de achtste keer "Brielle Achter de Voordeur". Deze middag bruist de Brielse binnenstad van de culturele activiteiten, een aaneenschakeling van ontroerende, grappige en swingende acts.

Dit evenement vindt plaats op zo'n 20 bijzondere, verrassende locaties. Van 12.00 tot 17.00 uur worden non-stop voorstellingen gepresenteerd: zang, muziek, dans, toneel, straattheater, verhalen en sketches. De optredens duren 10 tot 20 minuten, zodat u, al wandelend door de binnenstad met de speciale routekaart in uw hand, kunt genieten van theater op onverwachte plekken.

Open Voordeur
Ook staat op de Markt weer de Voordeur op 29 juni. Iedereen die iets te vertellen, te zingen of te spelen heeft, is daar welkom bij presentator Mario Cramer! Voor jong en oud, tussen 12.30 en 16.00 u.

De routekaart is vanaf 15 juni te bekijken op www.cultuurwebbrielle.nl/bavd en is in het centrum van Brielle gratis te verkrijgen op straat, in winkels, bij musea en op de 29e op de locaties van de voorstellingen. De toegang is overal gratis.

Meer informatie over onze activiteiten kunt u zien en lezen op de website www.cultuurwebbrielle.nl. Volg ons ook op Twitter en like ons op Facebook.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant