Willeke van Ammelrooy was een van de vele BN-ers die vorige week vrijdag meededen aan Golf4Health op Kleiburg. (Foto: Wil van Balen).
Willeke van Ammelrooy was een van de vele BN-ers die vorige week vrijdag meededen aan Golf4Health op Kleiburg. (Foto: Wil van Balen). Foto: WILVANBALEN
VIDEO

Grote belangstelling voor Golf4Health op Kleiburg

Actueel 466 keer gelezen

Brielle - Al weken van tevoren was de inschrijvingslijst vol getekend. Golfen met een bekende Nederlander bleek uitermate in trek. Het leek wel een première van een film of voorstelling, zoveel BN-ers verzamelden zich afgelopen vrijdag in het clubhuis van golfvereniging Kleiburg bij de achttien holes tellende fraai aan het Brielse Meer gelegen golfbaan Kleiburg.

Harold Robles leek zich zich te midden van de Nederlandse celebs als een vis in het water te voelen. Hoewel zelf geen BN-er heeft de in Westvoorne bij velen wel bekende Robles als promoter van tal van organisaties die zich inzetten voor de bevordering van de gezondheid en het welzijn van inwoners van derde wereldlanden contacten opgebouwd die tot ver buiten de nationale grenzen reiken.

HPSA
De 'Kleiburg-editie' van Golf4Health stond vorige week vrijdag in het teken van fundraising voor de Health Promotion South Africa Trust (HPSA), een organisatie die zich inzet voor het welzijn van de inwoners van Zuid-Afrika en Robles is een van degenen die zich inzet voor deze organisatie. Dus hief de 'bekende Westvoornaar' tijdens de golfdag het glas met vele BN-ers. Een glas gevuld met 'Harold's wine', want wie deze wijn waardeert en koopt, steunt natuurlijk HPSA.

Foto: Wil van Balen en video Hans Leupe, Filmplatform de Eenhoorn

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant