Er kon een leuk cadeau gekocht worden op de kraam van 't Akcent die samen met de klanten gemaakt waren
Er kon een leuk cadeau gekocht worden op de kraam van 't Akcent die samen met de klanten gemaakt waren

Tropische sferen bij Careyn De Plantage & 't Akcent

Actueel 279 keer gelezen

Brielle - De zomerfair bij Careyn De Plantage op zaterdag 29 juni jl. was sfeervol, gezellig en zeer geslaagd. Voor de inwendige mens werd goed gezorgd. Farm Frites sponsorde de zomerfair met heerlijke patat.

De gehele dag werden loten verkocht voor het Rad van Fortuin en kon er een cadeautje worden gegrabbeld in de grabbeljurk. Er kon een leuk cadeau gekocht worden op de kraam van 't Akcent die samen met de klanten gemaakt zijn. De totale opbrengst was maar liefst € 5.717,--. Dit is te danken aan de leuke prijsjes die gesponsord zijn door de winkeliers en restaurants uit Brielle en omstreken voor het Rad van Fortuin en diverse loterijen.
Met dit bedrag kan een leuk optreden, een uitje met de afdeling of een bijzonder item waar al lange tijd voor gespaard is, worden gerealiseerd.

De medewerkers en klanten van Careyn De Plantage en ''t Akcent danken alle bedrijven uit Brielle, Rockanje, Oostvoorne, Rozenburg, Vierpolders, Tinte en Hellevoetsluis voor alle artikelen die gesponsord zijn. Dank ook aan alle vrijwilligers van Careyn De Plantage!

Dank aan de Delta Swingband voor het optreden en Drive-in show "Satisfaction" voor de muzikale omlijsting van de gehele dag. Alle hulp en inzet maakte deze dag wederom bijzonder succesvol!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant