Afbeelding

'Genieten OP Voorne-Putten'

Actueel 285 keer gelezen

Een heerlijk zonnetje, verkoelend water, een lekker briesje en grassprietjes of zand onder je voeten zijn tijdens de zomermaanden een perfecte combinatie.  In deze editie van Genieten OP Voorne-Putten lees je alles over actief op het water rondom Voorne-Putten.

Sportievelingen kunnen hun hart ophalen op Voorne-Putten. Suppen, wakeboarden, kitesurfen, duiken, kajakken of waterfietsen het zijn maar een aantal van de vele activiteiten op en in het water die mogelijk zijn rondom het eiland. Superleuk voor jong en oud zijn de elektrische bumperbootjes die je in de haven van Brielle kunt huren. Durf jij het aan om in deze vrolijke bootjes, met een bumperband, voor twee personen te stappen?  Wil je liever lekker rustig aan doen dan kun je natuurlijk ook lekker luieren op een van de stranden of natuurgebieden op het eiland.

Ook is er in de dorpen en steden weer veel te beleven in de maand juli. Zo kun je aanstaande zaterdag 7 juli  naar het Bewust op Voorne-Putten Festival in Brielle.  In Spijkenisse kunnen muziekliefhebbers op 13 juli genieten van het Under the Bridge Festival.  En Oostvoorne viert op 21 juli het Ibiza on the Beach Festival.

Kijk voor meer leuke uitjes en inspiratie op de dubbele pagina 'Genieten OP Voorne-Putten', die deze week in alle kranten van Groot Hellevoet Uitgeverij te zien is en ook hieronder is afgebeeld. Hier vind je de leukste tips én presenteren vele bedrijven zich, die gespecialiseerd zijn om jou te laten genieten op Voorne-Putten!

Wil je het totale evenementenoverzicht zien, kijk dan op:http://www.opvoorneputten.nl/evenementen

'Genieten OP Voorne-Putten' is een gezamenlijke uitgave van Marketing OP Voorne-Putten en Groot Hellevoet Uitgeverij.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant