Afbeelding

Atleten Voorne Atletiek vertegenwoordigen Regio Rijnmond

Actueel 607 keer gelezen

Regio - Acht atleten van Voorne Atletiek waren uitgenodigd om de Regio Rijnmond te vertegenwoordigen voor de jaarlijks Regio ontmoeting. Bijna 400 atleten uit 5 regio's uit Zeeland, Zuid Holland en Brabant strijden ieder jaar om de beker. De atleten zijn geselecteerd door de resultaten die zij de afgelopen periode hebben neergezet. De ontmoeting vond dit jaar plaats op de atletiekbaan Typhoon in Gorinchem.

De pupillen Loise Stomphorst, Rianne Hilferink, Jasmijn Langendoen, Larissa Rodenburg deden hun uiterste best op de meerkamp met onder andere de onderdelen sprint, kogel en verspringen. Anne Bisshop sprong hoog, Wesley Monster mocht kogelstoten, sprinten en verspringen. Maud van Sintmaartensdijk, die de vrijdag ervoor nog meedeed aan het NK Atletiek voor B junioren, ging verspringen en ze liep ook de 800 meter. Bart Adriaanse kwam in actie op het onderdeel discuswerpen.

Aan het einde van de dag, nadat alle punten waren opgeteld bleek dat Regio Rijnmond opnieuw gewonnen had. Voor de 15e keer ging de grote beker mee naar Rotterdam en omstreken!

Ook interesse in atletiek? Kom eens langs bij de atletiekbaan van Voorne Atletiek. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen al beginnen met atletiek. Kijk op www.voorneatletiek.com voor meer informatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant