Afbeelding
Foto: Stock

Politie zoekt getuigen verkeersongeval met zwaargewonde

Politie 1.264 keer gelezen

Hellevoetsluis- Op de Langeweg in Hellevoetsluis is op vrijdag 6 oktober een zwaargewonde man aangetroffen. Het slachtoffer is een man uit Brielle.  De politie meldt dat het onduidelijk is wat hem is overkomen maar dat er hoogstwaarschijnlijk sprake is van een aanrijding.

De Briellenaar fietste op die bewuste vrijdag tussen 15.30 en 16.00 uur van Rockanje naar Brielle. Hij reed op de Sliklandseweg en kort nadat deze overgaat in de Langeweg, werd hij hoogstwaarschijnlijk aangereden door een nog onbekende persoon. Het slachtoffer herinnert zich niets van de aanrijding, maar de gevolgen ervan zijn voor hem wel duidelijk. Hij had een schedelbasisfractuur en twee bloedinkjes in zijn hersenen. Verder een hersenkneuzing, een scheur in de schedel, een gebroken jukbeen, een gebroken oogkas, een scheur in zijn kaak. Een rib is op twee plaatsen gebroken en had een grote bloeduitstorting van zijn middel tot zijn knieholte. Op zijn heup zit een flinke verdikking en hij loopt moeilijk. Zijn herstel vergt maanden.

Buitenspiegel
De bestuurder is doorgereden en heeft geen gegevens achtergelaten. Wel is een van de buitenspiegels van een Mercedes Benz-bestelbus aangetroffen. Wie beelden heeft van de aanrijding of weet wie de aanrijding op zijn geweten heeft, wordt gevraagd met de politie te bellen.

Kent u iemand met een Mercedes Benz-bestelbus die sinds 6 oktober een rechterbuiten spiegel mist of heeft u andere informatie die helpt in het onderzoek? Bel de politie op 0800-6070 of meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant