Afbeelding

Vermiste Charlotte mogelijk in onze regio

Regionaal 18 keer gelezen

Regio - Charlotte Schaap zou de trein nemen naar Utrecht, vanaf daar zou ze door reizen naar Zetten. Echter is zij nooit aangekomen. Zondagavond is zij tot ongeveer 19.00 uur via haar telefoon online geweest. Sindsdien staat deze uit. Mogelijk is Charlotte in de regio Rotterdam.

De familie van Charlotte maakt zich ernstige zorgen aangezien zij een zware notenallergie heeft. Indien zij in aanraking komt met noten en er niet direct ingegrepen wordt, bestaat het risico dat zij in coma raakt. Charlotte heeft een groen tasje bij zich. Hierin zit haar medicatie die zij direct geïnjecteerd moet krijgen.

Charlotte heeft lang donkerbruin geverfd haar en bruine ogen, zij is 1.64 m lang. Ze draagt een piercing in haar neus en lip. Ze draagt een zwarte jas met capuchon, een licht blauw spijkerbroek en zwarte gympies. Verder heeft ze een zwarte handtas met bont bij zich en een roze trolleytas.

Hebt u informatie over de verblijfplaats van Charlotte, of heeft u haar gezien? Bel dan met de politie in Zetten op telefoonnummer 0900-8844. U mag ook met Stichting ZoekJeMee bellen op telefoonnummer 06-10101958. Uw informatie wordt vertrouwelijk behandeld.

Uit de krant