Afbeelding

Vaar mee met de Vlaardingse fluisterboot

Regionaal 1 keer gelezen

Regio - Het voorjaar komt er echt aan. Tijd om er op uit te gaan! Bijvoorbeeld op zondag 19 april. Stap dan aan boord van de Andante, een ruime overdekte fluisterboot, en vaar mee met de vrijwillige boswachter voor een tocht over de Vlaardingse Vlietlanden.

Geniet van de vele vogels en bloemen op de hooilandjes. Van paarse koekoeksbloemen tot roze pinksterbloemen en van de spierwitte lepelaar tot de kleurige grutto. De Vlaardingse fluisterboot vaart door de bijzondere en eeuwenoude natuur van de Vlietlanden. Wat doet een boswachter in een gebied waar maar weinig bos is? En welke vogels vliegen er allemaal rond de boot? De boswachter laat je de mooiste plekjes van de Vlietlanden zien en vertelt je tijdens het varen over de geschiedenis en de natuur van het natuurgebied. 

Aanmelden
De boot vertrekt om 09.30 uur vanaf de kade tegenover restaurant Polderpoort, Watersportweg 11 in Vlaardingen. Daar meert de boot rond 12.00 uur weer aan. Als je mee wilt op deze excursie is vooraf aanmelden noodzakelijk. Dit kan vanaf 10 april via www.vlaardingsefluisterboot.nl.

Uit de krant