Afbeelding

Eerste Brogilodrive

Sport 19 keer gelezen

Vierpolders - Zaterdag 2 februari werd in het Dijckhuis de eerste Brogilodrive gehouden, de opvolger van de bij veel bridgers bekende Modjo Kertodrive. De verandering van naam en locatie is een gevolg van de fusie tussen twee bridgeclubs, BC Coppelstock en NRBV de Instuif, waaruit een nieuwe bridgeclub is ontstaan met de naam BC Brogilo.

Er deden 52 bridgeparen mee aan de wedstrijd, die in een bijzonder gezellige sfeer verliep. Na 7 rondes van elk 4 spellen werden de prijswinnaars bekend gemaakt. De eerste prijs, een geheel verzorgd bridgeweekend in Hotel Asteria in Venray, werd gewonnen door het paar Jannie Kosten en Cees Dubbeldam, met maar liefst 67,5%. Verder waren er dankzij de vele sponsors, nog vele andere prachtige prijzen, ook voor paren die niet zo hoog waren geëindigd.

BC Brogilo speelt elke dinsdagavond in het Dijckhuis en ze hebben nog plaats voor nieuwe leden. Ze spelen in drie lijnen, zodat ieder op zijn of haar niveau kan meedoen. Dus als u belangstelling heeft, neem dan contact op met Erica Wilson, tel 0181 212007.

Uit de krant