Afbeelding
Nog één week

Aanmelden voetbalpoule Brielle en win een reis naar FC Barcelona!

Sport 140 keer gelezen

Feyenoord is in de Eredivisie na vier speelrondes de enige ploeg zonder puntenverlies. De Rotterdammers worden op twee punten gevolgd door landskampioen PSV en het verrassende ADO Den Haag.

Ajax valt met een vierde plek met zeven punten flink tegen. Hoe zal de rest van het Eredivisie seizoen volgens jou verlopen? Schrijf je voor 10 september in voor onze Eredivisie Voetbal Poule 2016 en de kenners maken kans op prachtige prijzen.

Gaat Feyenoord dit seizoen een rol van betekenis spelen in de titelstrijd? Krijgt trainer Peter Bosz Ajax op de rit en maken de Ajacieden de hoge verwachtingen waar? Of is het PSV dat de derde titel op rij pakt? Onderin zal het uiteraard ook erg spannend worden. PEC Zwolle is de huidige hekkensluiter, maar zal dat zo blijven? En hoe gaan FC Utrecht en FC Groningen het doen na hun slechte start van het seizoen?

Doe mee en win een voetbalreis naar FC Barcelona
Deelname aan onze voetbalpoule is gratis en kan via deze link. Wie zich bewijst als de beste voetbalkenner wint een prachtige prijs; een voetbalreis naar FC Barcelona voor 2 personen! De nummers twee en drie in de eindrangschikking ontvangen ook een mooie prijs. Zij kunnen met drie vrienden naar een Eredivisie wedstrijd, waarbij de nummer twee ook een meet & great wint. Te laat ingeschreven? Geen paniek. Er worden ook maandprijzen weggegeven, waardoor je iedere maand kan instappen!

Hoe werkt het?
Deelname is heel eenvoudig. Je registreert je eenmalig en vult vervolgens de voorspellingen in. Op de site wordt verder uitgelegd hoe het spel werkt. De spelregels van de Eredivisie Voetbal Poule zijn verder ook online te bekijken.

Warming up
Wie liever eerst wil kijken of de Eredivisie Voetbal Poule ook iets voor hem of haar is, kan nu al meedoen aan de 'Warming-up'. Deze punten tellen nog niet mee voor de uiteindelijke klassering. Zorg wel dat je voor 10 september bent ingeschreven voor het echte werk!

AANMELDEN VOETBALPOULE

Uit de krant