Claudio Santos Silva verscheen in het eerste kwartier twee keer vrij voor de keeper.
Claudio Santos Silva verscheen in het eerste kwartier twee keer vrij voor de keeper. Foto: Wil van Balen

Weer tik voor zelfvertrouwen Brielle: nu geen fouten meer

Sport 299 keer gelezen

Brielle - Met de 1-3 nederlaag tegen SHO, dat sinds zaterdag de leiding in de eerste klasse B heeft overgenomen, kreeg het zelfvertrouwen van Brielle opnieuw een tik.

Het inhaalduel op het Geuzenpark telde nog mee voor periode 2. Dat betekent dat Brielle in periode 3 nog foutloos is, maar dat er vanaf nu geen punten meer mogen worden verspeeld om nog iets van dit wisselvallige seizoen te redden.

Nacompetitie
Alleen winst van de derde periodetitel verzekert de selectie van trainer Stanley Rieborn nog van een startbewijs in de nacompetitie om promotie, maar of promoveren onder de huidige omstandigheden iets is wat Brielle moet willen, is de vraag. Jeffrey Duijnstee, Michael van Dommelen, Gino Stolk, Claudio Santos Silva en Stevie Soares vertrekken aan het einde van dit seizoen. Marco de Borst en Elwin Spoel overwegen om te stoppen. En of zo'n exodus aan selectiespelers is op te vangen, is nog maar de vraag.

Geflatteerd
Geflatteerd was de zege van SHO afgelopen zaterdag wel. De gasten, die na een sterke Brielse openingsfase door een goal van Joost Both op voorsprong kwamen, leken na de Brielse gelijkmaker (strafschop Jeffrey Duijnstee) content met een gelijkspel. Door goals van invaller Tim de Pender in de staart van het duel kreeg SHO echter alles: 1-3.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Brielle en omgeving op www.brielsnieuwsland.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant