Afbeelding
Afb. Rijkswaterstaat

A15 afrit 14 Rozenburg vanuit de richting Maasvlakte drie maanden afgesloten

Verkeer 493 keer gelezen

Rozenburg - Van vrijdag 25 maart 21.00 uur tot maandag 4 juli 05.00 uur is afrit 14 Rozenburg-Centrum van de A15 uit de richting van de Maasvlakte afgesloten. Deze afsluiting is noodzakelijk voor de bouw van de verbindingswegen van knooppunt Rozenburg naast en boven de afrit.

Tijdens de afsluiting van de afrit worden verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Zo wordt direct naast de afrit aan de verbindingswegen tussen de A24 en de A15 gewerkt. Boven de afrit wordt een tijdelijke tafelconstructie gemaakt, zodat vanaf juli de verbindingsweg erboven kan worden gemaakt terwijl het verkeer eronderdoor rijdt. Tot slot worden de zandzakken die in het talud van de spoordijk naast de afrit staan weggehaald, zodat de berm naast de afrit kan worden afgewerkt. Om deze werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren is het noodzakelijk afrit 14 Rozenburg-Centrum voor drie maanden af te sluiten.

Omleidingen
Het verkeer wordt in die periode omgeleid via afrit 12 Brielle en de Calandbrug of kan keren bij af- en oprit 15 Haven 4100 - 5200 (Welplaatweg) en terugrijden naar afrit 14 Rozenburg-Centrum (zie afbeelding). Informatieborden langs de N57 en de A15 geven aan of de Calandbrug open staat. Bij een openstaande brug kunnen weggebruikers ervoor kiezen om de route via afrit 15 te volgen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant