Vierpolders zette met een zevenklapper tegen BZCZuiderpark de misser bij RDM recht. Foto:

Vierpolders zorgt voor vuur- werk tegen BZCZuiderpark

Vierpolders - Met een 7-1 overwinning zorgde Vierpolders afgelopen zaterdag voor vuurwerk tegen BZCZuiderpark, dat in de competitieopening indruk had gemaakt met een 10-3 zege op Poortugaal.

Daarmee revancheerde de ploeg van trainer Paul Bestebreur zich voor het onnodige puntenverlies van de week ervoor bij RDM.

Eigen doelpunt
Vierpolders kwam na een voorzichtig begin op voorsprong doordat een van de bezoekers de bal in eigen doel schoot. Met een fraai schot in de linkerbovenhoek zorgde Glenn stoffers er vervolgens voor dat de thuisploeg met een 2-0 voorsprong kon gaan rusten.

Voortvarend
Vierpolders startte de tweede helft ook weer heel voortvarend met in de eerste twee minuten na rust alweer twee overigens onbenutte mogelijkheden om de score verder uit te breiden. De aansluiter van BZCZuiderpark, vier minuten na de hervatting (2-1) zet onbedoeld een doelpuntenfestijn van de thuisclub in gang. Door goals van Jesper Lakerveld, Jelle Troost, Dion Toussaint, Patrick Scheerhoorn en Sven Hokke liep de thuisploeg uit naar een even imponerende als overtuigende 7-1.
Komende zaterdag gaat Vierpolders op bezoek bij TransvaliaZW proberen om de winnende lijn door te trekken in een competitie die in de tweede speelronde bol stond van de krankzinnige uitslagen..