De Brielse D66 fractie op de foto bij het stadskantoor in Brielle
De Brielse D66 fractie op de foto bij het stadskantoor in Brielle Foto: PR

Kandidatenlijst ingeleverd door partijen op stadskantoor

Brielle - Maandag 5 februari leverden de aan de raadsverkiezingen deelnemende partijen in Brielle hun definitieve kandidatenlijst in bij het Verkiezingsbureau op het stadskantoor.

Na de definitieve aanmelding van deelname in de periode tot 27 december 2017 was dit voor de vijf partijen in Brielle de tweede formele stap op weg naar de verkiezingen op 21 maart.

De Brielse D66 fractie ging ter illustratie van dit moment op de foto bij het stadskantoor. Van links naar rechts staande :Ingrid Dudink (2e op de lijst) Kees de Groot (9), Wim Smit (nr. 1 en lijsttrekker), Rien Olijve (5), Dick Verbeek(8), en zittend: Henry Rijstenbil (4), Richard de Zoete (3) en Marianne Wolters(6). De kandidaten Theo Horbach (7) en Arielle Verbeek (10) waren verhinderd.

Uit het programma
D66 streeft naar een duurzame en harmonieuze samenleving. Wij zijn solidair met en verantwoordelijk voor toekomstige generaties en willen dat ook de kleinkinderen van onze kleinkinderen van vrijheid kunnen genieten en zich kunnen ontplooien zoals we zelf graag willen. D66 is ervan overtuigd dat de transitie naar een duurzame samenleving bovendien ook juist economische kansen biedt.