Het optreden van EHAV in de kerk in Harwich
Het optreden van EHAV in de kerk in Harwich Foto:

Eerste Hoekse Accordeon Vereniging in Stuifakkers

Rockanje - Maar liefst een van de grootste accordeonvereniging van Nederland EHAV uit Hoek van Holland verzorgd op zaterdag 16 februari een optreden tijdens de SWOR/Trefpuntavond in Stuifakkers te Rockanje.

Onder leiding van de sympathieke dirigent Paula van Wanrooy (een van de zusjes) een begrip op accordeongebied in binnen en buitenland, die sinds haar komst in 1999 geen stokje meer zwaait, maar gewoon "de handen laat wapperen", presenteren de circa dertig accordeonisten een zeer uitgebreid repertoire.

Muziekstukken zoals A Swingin'safari van Bert Kaemfert, Hallelujah van Leonard Cohen komen ongetwijfeld langs, maar ook schitterende muziekstukken uit musicals als The Sound of Music, de Jantjes en Soldaat van Oranje behoren tot het uitgebreide repertoire.

De door de Stichting Werkgroep Ouderen verzorgde "Trefpunt avonden" zorgen elke keer weer voor een volle zaal, met volop gezelligheid voor alle 55 plussers uit Westvoorne. De start is om 19.00 uur met koffie, terwijl het optreden om 19.30 uur begint. Uiteraard is ook deze avond weer gratis toegankelijk. Bestuur en vrijwilligers van de SWOR hopen dan ook weer vele gasten te mogen verwelkomen aan de Briggemandreef 2 in Rockanje.