Onvergetelijk is het nu al , maar het Comité 800 jaar Rockanje wil graag het onvergetelijke tastbaar maken
Onvergetelijk is het nu al , maar het Comité 800 jaar Rockanje wil graag het onvergetelijke tastbaar maken

Comité 800 jaar Rockanje wil een tastbare herinnering

Rockanje - Het jubileumjaar van Rockanje is nu dan écht van start gegaan met de Vlagdag op 29 juni.

Er zijn al veel leuke activiteiten georganiseerd, maar ook achter de schermen worden nog steeds nieuwe plannen gesmeed en nieuwe ideeën geopperd, zodat het echt een onvergetelijk jaar gaat worden! Onvergetelijk is het nu al , maar het Comité 800 jaar Rockanje wil graag het onvergetelijke tastbaar maken, zodat het onvergetelijke ook echt vereeuwigd wordt. Niet enkel een herinnering aan een bijzondere tijd.

Graag zouden zij een kunstwerk realiseren. Dat ons als inwoners, onze bezoekers en iedereen die Rockanje aandoet aanspreekt, aantrekt en herinnert aan Rockanje. Bij een kunstwerk hoeft niet enkel van een beeld uitgegaan te worden. Dit kan ook op andere manieren ingevuld worden. Graag nodigen ze jullie als inwoners uit om hieraan mee te denken en mee te helpen. Ze zijn op zoek naar ideeën hoe ze dit kunnen realiseren. Comité 800 jaar Rockanje zoekt hierin graag een creatieve samenwerking!

Ze willen een herinnering voor en door Rockanjenaren. Elk idee of suggestie is welkom. Zowel zakelijke als particulieren initiatieven. Binnenkort komen zij bij u terug met een samenvatting van alle ontvangen ideeën. Ze kijken uit naar de inzendingen. Ideeën kunnen worden ingediend via 800jaarrockanje@gmail.com of via Facebook.