Zelf lekkere broodjes bakken, hoe leuk is dat!
Zelf lekkere broodjes bakken, hoe leuk is dat!

Scouting Geysendorffer komt weer in beweging!

Oostvoorne - Na al het thuis zitten door de corona maatregelen zijn de jongste leden van Scouting Geysendorffer de afgelopen weken weer bij elkaar gekomen.

Zeker met het mooie weer is het fijn dat de welpen weer samen mogen komen en met de nodige voorzorgsmaatregelen zich weer lekker kunnen buiten kunnen vermaken in het duingebied rondom het clubgebouw gelegen aan het uiteinde van het Grenspad in Oostvoorne. Zo zijn er ook afgelopen weken weer verschillende opkomsten georganiseerd waar ze van alles gedaan hebben, zoals schaatsen en sleeën op het meertje achter het clubhuis, allerlei spellen gespeeld en ook hebben de welpen zelf een vuurtje gestookt en daar lekkere broodjes op gebakken.

Ook de komende weken zal scouting Geysendorffer weer allerlei leuke, uitdagende en spannende activiteiten gaan organiseren. Zo staan er voor de aankomende zaterdagen ook weer allerlei spellen op het programma, maar ook speurtochten, pijl en boog schieten, laser gamen, kampvuren maken en ze gaan een dagje zeilen! Zoals gebruikelijk, zal dit programma ook nu op de zaterdagmiddagen tussen 13.45 en 16.00 uur georganiseerd worden voor kinderen van 6 t/m 11 jaar. Scouting Geysendorffer biedt ook niet-leden de mogelijkheid om vrijblijvend gezellig mee te doen om zo na al het thuis zitten weer lekker buiten te kunnen spelen en sporten. Aanmelden hiervoor kan via info@scoutingwestvoorne.nl.. Bekijk ook de website www.scoutingwestvoorne.nl met meer informatie over deze leuk scoutinggroep.