Kliniek Voorne Putten alternatief voor wachttijden

Hellevoetsluis - Half maart vorig jaar was ook Kliniek Voorne Putten genoodzaakt zich te beperken tot de meest urgente zorg als huidtumoren en patiënten met ernstige handafwijkingen.

In overleg met het ROAZ bleek dat er geen vitale zaken als apparatuur, personeel of beschermingsmiddelen vanuit de kliniek beschikbaar waren voor de regio. Sindsdien is Kliniek Voorne Putten weer volledig open voor alle verzekerde zorg en is er een speciale, persoonlijke desinfectie en bescherming. Er zullen veel patiënten met planbare zorg als handafwijkingen en huidtumoren zijn die voorlopig in ziekenhuizen moeten wachten op de daar geldende wachtlijsten. Met name voor deze categorie patiënten kan Kliniek Voorne Putten een uitkomst zijn omdat er geen of nauwelijks wachttijden zijn.

Het Nederlands Centrum voor Plastische Chirurgie is een door het Ministerie van VWS erkend Zelfstandig Behandel Centrum met een vergunning voor verzekerde Medisch Specialistische zorg en heeft met alle verzekeraars in Nederland een contract.