Yoeri Bak bracht zijn competitietotaal voor OVV tegen KethelSpaland op alweer zeven treffers. (Foto: Wil van Balen).
Yoeri Bak bracht zijn competitietotaal voor OVV tegen KethelSpaland op alweer zeven treffers. (Foto: Wil van Balen).

OVV verslaat KethelSpaland, snipperdag voor Zwartewaal

Algemeen

Oostvoorne/Zwartewaal – OVV maakte indruk met een 4-1 zege op KethelSpaland. Zwartewaal had een onverwachte snipperdag doordat het duel bij OFB in Ooltgensplaat werd uitgesteld. 

‘Yoeri is nog altijd van hele grote waarde voor ons,’ zo schoof OVV-trainer Marcel Langeveld zijn routinier Yoeri Bak na afloop van de zege op KethelSpaland de eer toe die hij verdiende. Bak verhoogde zijn competitietotaal met twee treffers tot zeven, waarmee hij met Rowan van Heist, die met Zwartewaal niet in actie kwam, nu het topscorersklassement van deze krant aanvoert.

Minuten
Langeveld zag echter veel meer positieve punten rondom zijn selectie. ‘Doelman Limber van der Horst pakte zijn bankbeurt van vorige week goed op en heroverde zijn plek onder de lat,’ aldus Langeveld. ‘André Breinburg maakte tegen KethelSpaland met een goede invalbeurt weer zijn eerste minuten na zijn armbreuk. En in het tweede elftal speelde Pascal van Hulst ook weer een klein half uur. Het hele elftal liet tegen KethelSpaland een goede indruk achter. Of dat genoeg is om komende zaterdag punten te pakken van koploper Zuidland, moeten we afwachten. De generale repetitie was in ieder geval hoopgevend.’
Naast Bak tekenden Tom Solly en Rowen Bronwasser voor de goals van OVV tegen KethelSpaland.