In november krijg je het boek 'De wandelaar' van schrijver Adriaan van Dis cadeau!
In november krijg je het boek 'De wandelaar' van schrijver Adriaan van Dis cadeau!

Nieuws uit de bibliotheek!

Algemeen

Regio - In de zeven vestigingen van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta worden elke maand tal van interessante workshops, lezingen, spreekuren, films en jeugdactiviteiten georganiseerd.

De maand november staat in het teken van de campagne Nederland Leest. Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. Daarom geeft de bibliotheek in november het boek ‘De wandelaar’ van schrijver Adriaan van Dis cadeau! Op vertoon van je lidmaatschappas kun je het boek gratis ophalen in één van de 7 vestigingen van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta.

Zondag activiteiten bij de bieb
De bibliotheekvestiging in Hellevoetsluis is in de wintermaanden ook op zondag geopend. Op zondagmiddag 7 november draait om 13.30 uur de film Made in Italy. Toegang voor deze film is €5,-. Op zondag 14 november draait er om 13.30 uur een film van Amnesty International. Deze film is gratis.

Ontdek Parijs in de jaren ‘20
Laat je op zondag 17 november inspireren door de vernieuwende en inspirerende periode in Parijs. Je leert meer over de diverse nieuwe kunststromingen zoals het Fauvisme en Kubisme maar ook Art Nouveau, Art Déco en verschillende modetrends komen aan bod. Dit Biebcollege is te volgen in Cultureel Centrum de Man in Oostvoorne van 10.00 tot 12.00 uur.