Afbeelding

600 kilometer mountainbiken door Zambia

Actueel 104 keer gelezen

Zwartewaal - Het komt nu toch echt wel dichtbij… over iets meer dan twee maanden begint Cycle 4 Plan. Dit is een tocht van maar liefst 600 kilometer per mountainbike door Zambia om de strijd tegen kindhuwelijken te steunen.

De voorbereidingen zijn inmiddels, na mijn val in juni, weer in volle gang. De vaart zit er lekker in, letterlijk en figuurlijk! Ik heb de training weer opgepakt en inmiddels alweer de nodige kilometers in de benen.

Vorige week zondag gingen we met een groot gedeelte van de Zambiagroep gezamenlijk fietsen op de Veluwe. Een prachtige route met een aantal pittige klimmetjes. Maar wat was dit al leuk! Ik kan nu al niet meer wachten om straks met zijn allen in Afrika te mogen fietsen.

In Zambia trouwt nog steeds 42% van de meisjes voor hun 18e. Dat kun je je toch niet voorstellen? Hier moet echt iets tegen gedaan worden! Help mij in de strijd tegen kindhuwelijken! Doneren kan nog steeds door naar www.pifworld.com te gaan en in de zoekbalk 'Ursula Hoogendoorn' in te voeren.

Ursula Hoogendoorn

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant