Archieffoto: Jos Uijtdehaage
Archieffoto: Jos Uijtdehaage

Koningsdag in Vierpolders

Algemeen 574 keer gelezen

Vierpolder - Het is weer bijna zo ver… zaterdag 27 april ofwel Koningsdag 2024! Het Oranje Comité van Vierpolders heeft dit jaar het vertrouwde programma weer van stal gehaald. Zo is er geen versierde fietsenoptocht, maar een kinderburgemeester-verkiezing.

Daarna zijn er leuke kinderspelletjes voor alle leeftijden, waaronder ook toffe nieuwe spellen zoals Stormbaan en Sorteerbal. In de middag zijn er te gekke workshops van Mad Science, dus kom 27 april naar het Dijckhuis en schrijf je in. Beproef je geluk en speel mee met de loterij, de prijzen die ze dit jaar hebben zijn weer ontzettend gaaf! Het volledige programma is te vinden op de facebookpagina en in de flyer die rond 13 april is verspreid. 

Een tipje van de sluier is dat ze de lekkerste oranje tompoucen van Zuid-Holland weer verkopen. Grijp niet mis en bestel je tompoucen via e-mail of nog makkelijker, het online bestelformulier. Zo hopen ze ook dit jaar weer saamhorigheid, plezier en het oranjegevoel op één dag te bundelen, zoals Koningsdag bedoeld is!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant