Adverteren in Briels Nieuwsland

Wil je jouw doelgroep bereiken in Brielle, Zwartewaal en Vierpolders? Adverteer dan in Briels Nieuwsland. Brielsnieuwsland.nl houdt u elke dag op de hoogte van het laatste nieuws uit Brielle en omgeving.

Meer informatie?

Geïnteresseerd in het plaatsen van een advertentie of naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via info@groothellevoetmediacentrum.nl
of bel naar T. 0181 - 316 979.

(maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur).


Adverteren in Brielle

Adverteren in de krant en online: Adverteren in Briels Nieuwsland

Wil je een lokaal en sterk bereik rondom Brielle, Zwartewaal en Vierpolders? Dan is adverteren in Briels Nieuwsland de juiste keuze. Huis-aan-huisblad Briels Nieuwsland heeft zowat 9.000 exemplaren. Door wekelijks te adverteren bereik je merendeels van de inwoners in Brielle en omgeving. Met onze lokale nieuwswebsite Brielsnieuwsland.nl bereiken wij ook online veel mensen. Maandelijkse hebben we online gemiddeld 22.750 paginavertoningen.

Briels Nieuwsland in een notendop:

• Krantenoplage: 9.000 exemplaren.
• Verschijnt elke woensdag in Brielle, Zwartewaal en Vierpolders.
• Nieuwswebsite brielsnieuwsland: gemiddeld 22.750 paginavertoningen per maand.

Wil je een advertentie plaatsen in Brielle en omgeving?

Adverteer dan in Briels Nieuwsland. Neem vrijblijvend contact op met onze media adviseurs. Zij geven je advies en ontzorgen je van werk. Aanleveren advertentie deadline: maandag 16:00 uur. De aanleverspecificaties vind je hier.
Aanleveren via: opdrachten@groothellevoetmediacentrum.nl.

Op afspraak bij Groot Hellevoet Mediacentrum

Je bent van harte welkom om op afspraak bij ons langs te komen. Het kantoor van Groot Hellevoet is gevestigd op bedrijvenpark Kickersbloem 2 aan de Christiaan Huygensweg 9 in Hellevoetsluis.Kantoor van GrootHellevoet Mediacentrum aan de Christiaan Huygensweg in Hellevoetsluis


Wil je een groter bereik voor je advertentie?

Naast het genoemde verspreidingsgebied, kunnen wij jouw item ook adverteren in andere regio's, zoals De Hoeksche Waard, Gemeente Nissewaard, Hellevoetsluis, Oostvoorne, Rockanje, Zoetermeer, Leidschendam, Voorburg, Pijnacker, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk en Bergschenhoek.

Diensten van Groot Hellevoet Mediacentrum

Groot Hellevoet Mediacentrum is onder andere de uitgever van Briels Nieuwsland. Wist je dat wij nog veel meer voor jouw onderneming kunnen betekenen? Als lokale verbinder leveren we een totaaloplossing voor het bedrijfsleven; van het maken van websites en het beheren van jouw socialmediakanalen tot het vormgeven van jouw huisstijl en promoten van je onderneming. Lees het in onze mediabrochure.