Jesper Lakerveld scoorde twee keer voor Vierpolders in het bekerduel bij Piershil. (Archieffoto: Wil van Balen).
Jesper Lakerveld scoorde twee keer voor Vierpolders in het bekerduel bij Piershil. (Archieffoto: Wil van Balen). Foto: Wil van Balen

Vierpolders verzuimt om dure goals te scoren bij Piershil

Actueel 331 keer gelezen

Piershil – De 0-3 zege die Vierpolders boekte bij Piershil in poule 2 van het bekertoernooi van district West II bleef ver achter bij wat de ploeg van trainer Paul Bestebreur vooraf in gedachten had.

Met vier punten leidt Vierpolders weliswaar in de poule, maar concurrent MSV '71 mag komende zaterdag in de slotwedstrijd in de poule met niet te grote cijfers winnen van Piershil anders zou het doelsaldo wel eens in het nadeel van Vierpolders kunnen beslissen in de strijd om de poulewinst.

Winnen
'Als we winnen van DVV '09 is er niks aan de hand,' aldus Bestebreur. 'Maar bij een gelijkspel of verlies, gaat ofwel DVV '09 ofwel MSV '71 door in het toernooi. Die 0-3 tegen Piershil was veel te mager. Vorig seizoen wonnen we twee keer riant van die ploeg. We hebben echt nagelaten om een goede basis te leggen voor het bereiken van de volgende ronde.'
Met een van richting veranderd schot, dat pardoes in het doel verdween opende Glenn Stoffers in het duel bij Piershil de score voor de bezoekers: 0-1. Dat die stand vervolgens ook de rust zou halen, was een tegenvaller voor de ploeg van Bestebreur. In de tweede helft slaagde topscorer Jesper Lakerveld er in om twee treffers aan de productie van Vierpolders toe te voegen, maar verder kwamen de bezoekers niet.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant