Afbeelding

Start naschoolse activiteiten Brielle!

Actueel 194 keer gelezen

BRIELLE – Stichting PUSH organiseert in gemeente Brielle diverse activiteiten voor kinderen van groep 5 t/m 8 na schooltijd. Door de samenwerking van PUSH met basisscholen en diverse organisaties is een uitgebreid aanbod gerealiseerd. Deze activiteiten starten na de herfstvakantie.

Vanaf maandag 27 oktober a.s. starten de nieuwe cursussen bestaande uit: kleien, freerunnen, toneel, tekenen, zangles en basketbal.

De cursus kleien wordt verzorgt door Willy Groot aan de Nobelstraat. In deze cursus krijgen kinderen les hoe ze een mooi eigen werkje kunnen maken. De cursus bestaat uit 6 lessen en zal worden gegeven op de maandag van 16:45–17:45 uur. Op dinsdagmiddag staan er freerunlessen op het programma in gymzaal de Reede. De kinderen zullen onder leiding van professionele freerunners op een leuke speelse manier kennismaken met deze trend! De lessen zijn van 16:00-17:00 uur. Op woensdagmiddag zijn er 2 activiteiten namelijk tekenen en toneel. Deze lessen staan beide onder leiding van ’t Kunsthuisje en vindt plaats van 13:00-14:00 en 14:00-15:00 uur in het Brestheater.
Op donderdagmiddag zijn er in het handvaardigheidslokaal van het Brestheater zanglessen onder leiding van muziekschool Voorne. De kinderen krijgen les in het zingen van popliedjes en de les is van 16:00-17:00 uur. Op vrijdagmiddag zal onder leiding van basketbalvereniging Voorne een aantal basketballessen worden gegeven in gymzaal ’t Dijckhuis in Vierpolders. Deze lessen zijn van 16:00-17:00.

Zit er een leuke activiteit voor jou tussen?
Schrijf je dan in via: www.stichting-push.nl/combinatiefunctionaris-brielle heb je nog vragen over een activiteit? Neem dan contact op met Timon Brosky van stichting PUSH 0181-316688 of via t.brosky@stichting-push.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant